SD "DUBRAVA 1094" - KRATKE NOVOSTI U 2018. GODINI

< Povratak


17.06.2018. - U Vrbovcu je održan 15. KUP grada Vrbovca u gađanju serijskom zračnom puškom povodom dana grada. Natjecanje je održano za seniore i seniorke. Za rezultate klikni - ovdje !!! .


16-17.06.2018. - U Velikom Trgovišću je održan 23. Croatia kup samostrelom field na otvorenom. U konkurenciji strijelaca iz četiri zemlje, nastupilo je i sedam (7) strijelaca iz Dubrave. Domagoj Pereglin (muški) i Valentina Pereglin (žene) ponovili su uspjehe iz prošle godine kada su također ostvarili pobjede u svojim konkurencijama. Za rezultate klikni - ovdje !!! .

02-03.06.2018. - U Dubravi je održan 21. KUP Dubrave samostrelom field na otvorenom. Nastupili su strijelci iz 6 streljačkih klubova/društava u muškoj, ženskoj, juniorskoj i kadetskoj konkurenciji. Valentina Pereglin je pobjednica u ženskoj konkurenciji, Domagoj Pereglin u muškoj, a Ivan Borak u konkurenciji kadeta. Druga mjesta osvojili su: Marijan Kajfeš (muški), Nikolina Krivanek (žene) i Oliver Mofardin (kadeti). Ekipno su Dubravci ponovili uspjeh iz prošle godine i također su osvojili prvo mjesto. Za rezultate klikni - ovdje !!! .

19-20.05.2018. - U Malinskoj je održano 24. prvenstvo Hrvatske samostrelom field na otvorenom. Nastupili su strijelci iz 5 streljačkih klubova/društava u muškoj, ženskoj, juniorskoj i kadetskoj konkurenciji. Valentina Pereglin je državna prvakinja u ženskoj konkurenciji, a Oliver Mofardin u konkurenciji kadeta. Druga mjesta osvojili su: Marijan Kajfeš (muški) i Nikolina Krivanek (žene) dok je treće mjesto osvojio Domagoj Pereglin (muški). Ekipno su Dubravci ponovili uspjeh iz prošle godine i također su osvojili naslov državnih prvaka. Za rezultate klikni - ovdje !!! .

19.05.2018. - U Zagrebu je održano prvenstvo Hrvatske za osnovne škole serijskom zračnom puškom. Sjajan uspjeh ostvarile su djevojke iz Dubrave koje su osvojile nalov školskih državnih prvakinja! Za osnovnu školu Dubrava u konkurenciji djevojčica nastupila je ekipa u sastavu: Antonia Kasalo (183 kruga), Lea Domgjoni (177 krugova) i Martina Miklečić (169 krugova). Za rezultate klikni - ovdje !!! .

28-29.04.2018. - U Njemačkom gradiću Hausenu održano je 28-29.04.2018. godine međunarodno natjecanje samostrelom field. Nastupila je skupina hrvatskih strijelaca koji će nastupiti i na EP-u u Estoniji (Pärnu). Prvoga dana gađalo se ekipno u jedinstvenoj konkurenciji pa je prva ekipa Hrvatske (Krstinić, Martin i Mihaela Oborovečki) osvojila 1. mjesto, druga ekipa (Tijan, Mofardin i Borak) je osvojila peto mjesto. Pojedinačno u muškoj konkurenciji pobjeda je pripala Andreju Krstiniću (1.717 krugova). Kod žena do 2. mjesta je stigla Mihaela Oborovečki sa 1.650 krugova. Kod juniora 1. mjesto je zabilježio Martin Oborovečki 1.682 kruga, drugi je bio Oliver Mofardin sa 1.674 krugova, Ivan Borak je bio 7. sa 1.615 krugova dok je Karla Bartolović bila 8. sa 1.528 krugova. Željko Tijan je kod mlađih seniora osvojio 3. mjesto sa 1.626 krugova. Vođa puta i trener na ovom natjecanju bio je Damir Oborovečki. Za rezultate klikni - ovdje !!! .

28.04.2018. - U Solinu je bilo na rasporedu prvenstvo Hrvatske serijskom zračnom puškom za kadetske kategorije. Od dubravskih strijelaca plasman na PH su izborili: Antonia Kasalo, Lea Domgjoni, Martina Miklečić, Nika Kelečić i Matija Lenardić. Antonia Kasalo je ostvarila najbolji rezultat (187+93 kruga u finalu) i plasman te je osvojila ukupno 4. mjesto, a medalja joj je izmakla za dlaku, naime raspucavala je za brončanu medalju sa Ivom Kukuruzović iz Opatije koja je na kraju bila bolja od Antonie. Lea Domgjoni osvojila je 15. mjesto sa 183 kruga, Martina Miklečić je bila 39. sa 170 krugova, a Nika Kelečić 40. sa 167 krugova. Ekipno su kadetkinje osvojile 5. mjesto sa 540 krugova. Kod kadeta osobni rekord je pogodio Matija Lenardić sa 177 krugova pa je zauzeo 33. mjesto od 73 natjecatelja. Za rezultate klikni - ovdje !!! .

22.04.2018. - U streljani u Dubravi održano je posljednje 8. kolo županijske lige zračnom serijskom puškom u konkurenciji kadeta, kadetkinja, juniora, juniorki, seniora i seniorki. U konkurenciji kadeta ukupnu pobjedu ostvario je Petar Blagec, kod kadetkinja je najbolja bila Antonia Kasalo, u juniorskoj konkurenciji najbolji je Ivn Borak, kod juniorki ukupnu pobjedu je zabilježila Valentina Đurić, kod seniora Robert Miković, a kod seniorki Marija Štajminger. Za rezultate 8. kola klikni - ovdje !!! Za rezultate i plasmane lige klikni - ovdje !!! Za fotografije klikni - ovdje !!!

15.04.2018. - Ove nedjelje na rasporedu je bilo prvenstvo Zagrebačke županije zračnom serijskom puškom u kadetskim kategorijama, a koje je održano u streljani Dubrava. Organizator je bio SD "PIK" Vrbovec. U konkurenciji kadeta pobjeda je pripala Matiji Lenardiću iz Dubrave ispred Petra Blegeca iz Ivanić Grada i Filipa Suhine također iz Ivanić Grada . Antonia Kasalo iz Dubrave izborila je pobjedu u konkurenciji kadetkinje sa najboljim rezultatom natjecanja (188 krugova), drugo mjesto pripalo je Martini Miklečić, a treće Lei Domgjoni, obje iz Dubrave. Na prvenstvo Hrvatske plasirala se je ekipa "Dubrave 1094" u konkurenciji kadetkinja (Antonia Kasalo, Martina Miklečić i Lea Domgjoni) te pojedinačno Nika Kelečić iz Dubrave. Matija Lenardić iz Dubrave plasirao se je na prvenstvo Hrvatske kod kadeta te Petar Blagec i Filip Suhina iz Ivanić Grada, također kod kadeta. Za rezultate i fotografije klikni ovdje!!!

08.04.2018. - U Ivanić Gradu je održano 14. dvoransko prvenstvo Hrvatske u gađanju field samostrelom u muškoj, ženskoj, juniorskoj i kadetskoj kategoriji te ekipno. Natjecanje je otvorio predsjednik SK "Ivanić", gosp. Ivan Janković. Ekipni prvaci države su strijelci SD "Dubrava 1094" ispred strijelaca SD "Veliko Trgovišće", a treći su strijelci SK "Požega". Državni prvak u muškoj kategoriji je Domagoj Pereglin (SD "Dubrava 1094") ispred Željka Tijana (SD "Dubrava 1094") i Marijana Kajfeša (SD "Dubrava 1094"). U ženskoj konkurenciji Sanja Komar (PGSD "Zagreb" je osvojila naslov državne prvakinje, Valentina Pereglin je osvojila drugo mjesto, a Nikolina Krivanek (obje SD "Dubrava 1094") treće mjesto. Juniorski državni prvak je Martin Oborovečki (SD "Veliko Trgovišće" ) ispred Mihaele Oborovečki (SD "Veliko Trgovišće) i Stjepana Boraka (SD "Dubrava 1094"). Kod kadeta naslov državnog prvaka pripao je Oliveru Mofardinu, drugi je bio Ivan Borak, a treća Antonia Kasalo (svi SD "Dubrava 1094". Državne rekorde postavili su u svojim kategorijama, Domagoj Pereglin (3 rekorda - muški) Martin Oborovečki (3 rekorda -juniori) i Oliver Mofardin (4 rekorda - kadeti). Za rezultate klikni - ovdje !!! .

07.04.2018. - U Čakovcu je održana završnica hrvatske lige serijskom zračnom puškom. Dubrava u ovoj ligi ima natjecateljke u kategoriji kadetkinja. Nakon ovog posljednjeg 8. kola Dubravke su osvojile ekipno 4. mjesto. U posljednjem kolu najbolja je bila Lea Domgjoni sa 178 krugova, Nika Kelečić je pogodila 175, a Martina Miklečić 169 krugova. U ukupnom plasmanu nakon osam kola Lea Domgjoni osvojila je 7., a Martina Miklečić 12. mjesto. Ostale djevojke ostale su bez pojedinačnog plamana bilo zbog premalog broja odgađanih kola ili što nisu nastupile na posljednjem kolu lige Hrvatske. Za rezultate klikni - ovdje !!!

25.03.2018. U streljani u Dubravi održan je 21. memorijalni turnir *Petar Vešligaj* serijskom zračnom puškom za kadetkine i kadete. U konkurenciji kadeta najbolji rezultat i prvo mjesto osvojio je Petar Blagec iz Ivanić Grada sa 170 krugova, drugo mjesto pripalo je Josipu Habulinu iz PIK-a Vrbovec, a treće Tomislavu Brkljačiću iz Dubrave. Kod kadetkinja najbolja je bila Lea Domgjoni sa 178 krugova, druga je bila Antonia Kasalo sa 177 krugova, a treća Martina Miklečić, sve iz Dubrave. Prijelazni pehar za pobjednika memorijala dobila je Lea Domgjoni koja je imala najbolji rezultat natjecanja. Za rezultate klikni - ovdje !!! Za tablice i rezultate klikni - ovdje !!!

18.03.2018. U streljani u Ivanić Gradu održano je 7. kolo županijske lige zračnom serijskom puškom za sve kategorije. Kod kadetkinja najbolji rezultat u ovom kolu pogodila je Antonia Kasalo iz Dubrave sa rezultatom od 188 krugova, kod kadeta najbolji rezultat ostvario je Matija Lenardić iz Dubrave sa 169 kruga, Ivan Borak je bio najbolji i u ovom kolu sa izvrsnih 186 krugova kod juniora, a kod juniorki je odličan rezultat od 183 kruga pogodila Valentina Đurić iz Dubrave. U konkurenciji seniorki najbolji rezultat pogodila je Marija Štajminger iz Vrbovca sa 165 krugova dok je sa 184 kruga kod seniora u ovom kolu najbolji bio Robert Miković iz Vrbovca. Završno, osmo kolo, na rasporedu je 22.04.2018. u Dubravi kada će biti i podijeljene medalje naboljima. Za rezultate i plasmane lige klikni - ovdje !!!

11.03.2018. U streljani u Dubravi održano je 6. kolo županijske lige zračnom serijskom puškom za sve kategorije. Kod kadetkinja najbolji rezultat u ovom kolu pogodila je Antonia Kasalo iz Dubrave sa rezultatom od 185 krugova, kod kadeta najbolji rezultat ostvario je Petar Blagec iz Ivanić Grada sa 172 kruga, Ivan Borak je bio najbolji i u ovom kolu sa izvrsnih 188 krugova kod juniora, a kod juniorki je odličan rezultat od 183 kruga pogodila Valentina Đurić iz Dubrave. U konkurenciji seniorki najbolji rezultat pogodila je Marija Štajminger iz Vrbovca sa 171 krugom dok su sa 182 kruga kod seniora u ovom kolu najbolji bio Krešimir Štajminger iz Vrbovca. Sedmo kolo na rasporedu je 18.03.2018. u Ivanić Gradu.
Za rezultate 6. kola klikni - ovdje !!! Za rezultate i plasmane lige klikni - ovdje !!!

10-11.03.2018. - U Čakovcu je održano prvenstvo Hrvatske za juniore, juniorke (subota) te seniore i seniorke (nedjelja) serijskom zračnom puškom. Dubrava je na prvenstvu imala žensku juniorsku i žensku seniorsku ekipu te Martinu Miklečić u pojedinačnoj konkurenciji juniorki. Junorke su osvojile ekipno 5. mjesto sa 1.033 kruga dok je najbolja pojedinačno bila Lea Domgjoni (11.) sa 351 krugom, Antonia Kasalo je sa 349 krugova osvojila 13., Valentina Đurić je sa 333 kruga osvojila 20., a Martina Miklečić sa 327 krugova 21. mjesto.
U konkurenciji seniorki ekipno smo osvojili također 5. mjesto dok je pojedinačno 9. mjesto osvojila Valentina Pereglin (355 krugova), Nikolina Krivanek je bila 14. sa 347 krugova, a Valentina Đurić 17. sa 343 kruga. Za rezultate klikni - ovdje !!! .


04.03.2018. - U Požegi je u nedjelju održan 15. KUP Požege samostrelom u dvorani na 18 metara. Ovo je bio uvod u sezonu samostrelom, a dubravski strijelaci pobjede su ostvarili u četiri od pet katgorije kao i u ekipnoj konkurenciji. Marijan Kajfeš iz SD "Dubrava 1094" zabilježio je pobjedu sa 862 kruga, drugo mjesto pripalo je Domagoju Pereglin, a treće Domagoju Pavloviću oboje iz SD Dubrava 1094. U ženskoj konkurenciji pobjeda je pripala Valentini Pereglin iz SD Dubrava 1094 sa najboljim rezultatom natjecanja (875 krugova) ispred Nikoline Krivanek iz Dubrave 1094 i Sanje Komar iz PGSD Zagreb, dok je u junorskoj konkurenciji pobjedu ostvarila Mihaela Oborovečki iz SD Veliko Trgovišće. Kod kadeta Ivan Borak bio je prvi ispred debitantice Karle Bartolović iz Velikog Trgovišća i Lorene Jerković iz Ivanić Grada. Ekipna pobjeda pripala je strijelcima Dubrave 1094 ispred SD Veliko Trgovišće i SK Ivanić iz Ivanić Grada. Sljedeće natjecanje samostrelom je državno prvenstvo u dvorani, a koje će se održati za mjesec dana u Ivanić Gradu. Za rezultate klikni - ovdje !!! .

25.02.2018. - Ove nedjelje na rasporedu je bilo prvenstvo Zagrebačke županije zračnom serijskom puškom u juniorskim i seniorskim kategorijama, a koje je održano u Ivanić Gradu. U konkurenciji juniora pobjeda je pripala Ivanu Boraku iz Dubrave ispred Petra Blegeca iz Ivanić Grada i Nikole Vidovića iz Vrbovca. Antonia Kasalo iz Dubrave izborila je pobjedu u konkurenciji juniorki sa najboljim rezultatom natjecanja, drugo mjesto pripalo je Lei Domgjoni, također iz Dubrave dok je treće mjesto osvojila Lorena Jerković iz Ivanić Grada. U konkurenciji juniorki plasman na prvenstvo Hrvatske ostvarile su ekipe Dubrave (Antonia Kasalo, Lea Domgjoni, Martina Miklečić i Valentina Đurić) i Ivanić Grada (Lorena Jerković, Iva Popović Gecan i Antonia Čukman). Kod seniora sva tri prva mjesta otišla su u Vrbovec, prvi je bio Robert Miković, drugi Krešimir Štajminger, a treći Ivan Sabolić. Na prvenstvo Hrvatske svojim rezultatom izborio je Robert Miković. Seniorke Dubrave plasirale su se na prvenstvo Hrvatske ekipno, a pobjeda je u pojedinačnoj konkurenciji pripala Valentini Pereglin iz Dubrave ispred Nikoline Krivanek, također iz Dubrave. Ove dvije natjecateljke su i svjetske te europske ekipne prvakinje u samostrelu i poslije puno godina ponovno su se okušale zračnom puškom. Treće mjesto osvojila je Lorena Jerković iz Ivanić Grada, a na prvenstvo Hrvatske plasirala se je ekipa Dubrave (Valentina Pereglin, Nikolina Krivanek i Valentina Đurić). Za rezultate i fotografije klikni ovdje!!!

24.02.2018. - Streljačko društvo "Savica" iz Zagreba organiziralo je 2. memorijalni turnir "Marinković" u gađanju zračnom puškom i pištoljem za kadete i kadetkinje. Na natjecanju su nastupile i natjecateljke SD "Dubrava 1094" koje su osvojile 1. mjesto ekipno dok su pojedinačno bile plasirane: Antonia Kasalo, 1. mjesto (186 krugova), Lea Domgjoni, 3. mjesto (183 kruga), Nika Kelečić, 7. mjesto (177 krugova) i Martina Miklečić, 8. mjesto (175 krugova). Statuu strijelca dobila je Antonia Kasalo za najbolji rezultat zračnom puškom računajući sve strijelce. Za rezultate klikni ovdje!!!

24.02.2018. - U svećanoj sali restorana "Sablić" u Dubravi održana je skupština Streljačkog društva "Dubrava 1094". Uz izvješće o radu i financijskog izvješća te izvješća Nadzornog odbora, članovi Društva koji su osvojili streljačka zvanja dobili su i diplome za ista. Diplomu "Dobar strijelac" dobio je Matija Lenardič, a diplomu "Odličan strijelac" dobili su: Nika Kelečić, Matija Lenardić, Damir Melnjak i Tomislav Brkljačić. Čestitamo!18.02.2018. - Kadetkinje SD "Dubrava 1094" nastavile su natjecanje u Hrvatskoj ligi serijskom zračnom puškom. Na rasporedu je bilo 6. kolo, a ekipni rezultat je bio odličan. Pojedinačno najbolji rezultat je zabilježila Lea Domgjoni (184 kruga), Martina Miklečić je pogodila 181 krug dok je Nika Kelečić ostvarila osobni rekord sa 176 pogođenih krugova. Ekipni rezultat je bio 541 krug. Za rezultate ovog kola klikni - ovdje !!! Za ukupni plasman nakon pet kola klikni ovdje !!!

18.02.2018. U streljani u Dubravi održano je 5. kolo županijske lige zračnom serijskom puškom za sve kategorije. Kod kadetkinja najbolji rezultat u ovom kolu pogodila je Lea Domgjoni iz Dubrave sa rezultatom od 184 kruga, kod kadeta najbolji rezultat ostvario je Tomislav Brkljačić iz Dubrave sa 166 krugova, Ivan Borak je bio najbolji i u ovom kolu sa 179 krugova kod juniora, a kod juniorki je odličan rezultat od 183 kruga pogodila Valentina Đurić iz Dubrave. U konkurenciji seniorki najbolji rezultat pogodila je Nikolina Krivanek iz Dubrave od 180 krugova dok su sa 188 krugova kod seniora u ovom kolu najbolji bio Robert Miković iz Vrbovca. Šesto kolo na rasporedu je 11.03.2018., također u Dubravi. Za rezultate 5. kola klikni - ovdje !!! Za rezultate i plasmane lige klikni - ovdje !!!

11.02.2018. U streljani u Dubravi održano je 4. kolo županijske lige zračnom serijskom puškom za sve kategorije. Kod kadetkinja najbolji rezultat u ovom kolu pogodila je Antonia Kasalo iz Dubrave sa osobnim rekordom od 189 kruga, kod kadeta najbolji rezultat ostvario je Ivan Vidović iz Vrbovca sa 172 kruga, Ivan Borak je bio najbolji i u ovom kolu sa 183 kruga kod juniora, a kod juniorki je odličan rezultat od 180 krugova pogodila Lorena Jerković iz Ivanić Grada. U konkurenciji seniorki prvi puta poslije dosta godina nastupila je Nikolina Krivanek iz Dubrave koja je pogodila izvrsna 182 kruga dok su sa 184 kruga kod seniora u ovom kolu najbolji su bili Robert Miković i Krešimir Štajminger, oboje iz Vrbovca. Peto kolo na rasporedu je u nedjelju, također u Dubravi. Za rezultate 4. kola klikni - ovdje !!! Za rezultate i plasmane lige klikni - ovdje !!!

04.02.2018. - Kadetkinje SD "Dubrava 1094" nastavile su natjecanje u Hrvatskoj ligi serijskom zračnom puškom. Na rasporedu je bilo 5. kolo, a rezultat je bio odličan. Najbolji rezultat je zabilježila Lea Domgjoni (184 kruga) Antonia Kasalo pogodila je 180 krugova, a Martina Miklečić 173 kruga. Ekipni je rezultat bio 537 krugova. Za rezultate ovog kola klikni - ovdje !!! Za ukupni plasman nakon četiri kola klikni ovdje !!!

04.02.2018. U streljani u Dubravi održano je 3. kolo županijske lige zračnom serijskom puškom za sve kategorije. Kod kadetkinja najbolji rezultat pogodila je Lea Domgjoni iz Dubrave od 184 kruga, kod kadeta najbolji rezultat ostvario je ponovno Petar Blagec iz Ivanić Grada sa 171 krugom, Ivan Borak je bio najbolji sa 183 kruga kod juniora, a kod juniorki je odlično gađala i pogodla 179 krugova Lorena Jerković iz Ivanić Grada. Sa 182 kruga kod seniora je najbolji u ovom kolu bio Robert Miković iz Vrbovca. Četvrto kolo je na rasporedu u nedjelju, također u Dubravi. Za rezultate 3. kola klikni - ovdje !!! Za rezultate i plasmane lige klikni - ovdje !!!

28.01.2018. - Kadetkinje SD "Dubrava 1094" nastavile su natjecanje u Hrvatskoj ligi serijskom zračnom puškom. Na rasporedu je bilo 4. kolo, a djevojke su gađale kvalitetno. Odličan rezultat pogodila je Antonia Kasalo (182 kruga) Lea Domgjoni pogodila 175 krugova, a Martina Miklečić 169 krugova. Ekipni je rezultat 541 krug. Za rezultate ovog kola klikni - ovdje !!! Za ukupni plasman nakon tri kola klikni ovdje !!!

28.01.2018. U streljani u Dubravi održano je 2. kolo županijske lige zračnom serijskom puškom za sve kategorije. U ovom kolu natjecanju su se pridružili i strijelci SK "Jastreb" iz Jastrebarskog. Kod kadetkinja najbolji rezultat pogodila je Antonia Kasalo iz Dubrave od 182 kruga, kod kadeta najbolji rezultat ostvario je ponovno Petar Blagec iz Ivanić Grada sa 169 krugova, Ivan Borak je bio najbolji sa 179 krugova kod juniora, a kod juniorki odličnih 176 krugova pogodila je Lorena Jerković iz Ivanić Grada. Sa 181 krugom kod seniora najbolji je u ovom kolu bio Krešimir Štajminger iz Vrbovca. Treće kolo je na rasporedu u nedjelju, također u Dubravi. Za rezultate 2. kola klikni - ovdje !!! Za rezultate i plasmane lige klikni - ovdje !!!

21.01.2018. - U streljani u Dubravi održano je 1. kolo županijske lige zračnom serijskom puškom za sve kategorije. Uz strijelce Dubrave na natjecanju sudjeluju i strijelci iz SK "Ivanić" i SD "PIK" iz Vrbovca. Kod kadetkinja povela je Antonia Kasalo iz Dubrave sa izvanrednih 188 krugova, kod kadeta najbolji rezultat ostvario je Petar Blagec iz Ivanić Grada sa 164 kruga, Ivan Borak je sa izvrsnih 186 krugova poveo kod juniora, a kod juniorki također izvrsnih 185 krugova pogodila je Lorena Jerković iz Ivanić Grada. Sa 181 krugom kod seniora je poveo Zoran Marčinković. Drugo kolo je na rasporedu u nedjelju, također u Dubravi. Za rezultate 1. kola klikni - ovdje !!! Za rezultate i plasmane lige klikni - ovdje !!!

14.01.2018. - Kadetkinje SD "Dubrava 1094" nastavile su natjecanje u Hrvatskoj ligi serijskom zračnom puškom. Na rasporedu je bilo 3. kolo, a djevojke su gađale kvalitetno. Sjajan rezultat pogodila je Lea Domgjoni (189 krugova) dok je Antonia Kasalo pogodila 178 krugova, a Martina Miklečić 174 kruga. Ekipni je rezultat 541 krug. Za rezultate ovog kola klikni - ovdje !!! Za ukupni plasman nakon dva kola klikni ovdje !!!