Sigurno ste htjeli brzo kupiti ili prodati nešto od rabljenog streljačkog oružja ili opreme što vam je bilo u tom momentu potrebno ali niste znali kome ili od koga biste to prodali ili kupili. Mislim da bi bilo zgodno da preko naše stranice probate riješiti trenutni problem i ponudite na prodaju (ili najavite potrebu kupnje) onog što želite. Vaše je samo da preko ovog e-maila pošaljete ponudu koja će biti objavljena na ovoj stranici sa vašim podacima i kontakt će tada biti puno lakše ostvariti i na opće zadovoljstvo riješiti problem.

Zato šaljite svoje ponude koje će biti objavljene na stranici 30 dana od datuma objave, a ako u tom periodu niste kupili ili prodali željeno, jednostavno ponudu pošaljite ponovno. Uz ponudu bi bila poželjna i slika ali i bez slike će biti objavljeno. Pravilo je jedino poslati podatke o sebi (ime, prezime, klub, adresa, broj telefona i e-mail adresa), a od podataka će biti objavljeno samo ono što vi želite da bude navedeno.

 

e-mail administrator

 

 

 

Kontakt: 099/786 73 74
Čepići za uši! Izrada prema mjerama vašeg uha.

Čepići za uši - zaštitite svoj sluh!

Klikni na sliku !

 

Kontakt:
Oglas objavljen: 18.07.2015.

 

Kontakt:

Oglas objavljen: 11.01.2016.

 

 


PRODAJEM PIŠTOLJ FEINWERKBAU P40. PIŠTOLJ JE U SAVRŠENOM STANJU I JAKO JE MALO PUCAO. U KOMPLETU JE PIŠTOLJ SA DVIJE AMPULE, UTEGOM I ORIGINALNIM ALATOM ZA PODEŠAVANJE. PIŠTOL JE RAĐEN ZA LJEVAKA.

CIJENA: 5.000,00 KUNA
KONTAKT TELEFON 098/609--633
E-MAIL:  filip.djurek@gmail.com

 

 

PRODAJE SE SCATT USB KOMPLET U POTPUNO ISPRAVNOM STANJU SA SVIM POTRBNIM PRIBOROM I NAJNOVIJIM SOFTVEROM.
 
Upit na: marsbm@yahoo.com

 

 

  

 
Oglas objavljen: 11.01.2016.

 

 

Kontakt:
Oglas objavljen:

 

 

 

 

ZRAČNI PIŠTOLJ STEYR LP10,  Moguć odabir veličine ručke koje su napravljene od prvoklasnog oraha, kao i boja ampule.
CIPELE streljačke veličine 42.

 

Informacije na tel: 098 262 100