GALERIJA SLIKA SA PROGLAŠENJA NAJBOLJIH STRIJELACA ZA 2004.

<Povratak

Najbolji strijelci Hrvatske u svojim disciplinama - Roman Špirelja - pištolj, Mirela Skoko Ćelić - pištolj, Natalija Begović - puška, Goran Adamović - puška, Kristijan Kancelar - leteće mete, Branka Pereglin - samostrel i Ivan Bunjevac - samostrel (nije na slici).

Proglašenju najboljih strijelaca Hrvatske nazočili su visoki dužnosnici Hrvatske zaduženi za šport - doministrica za šport u MIZOŠ - gospođa Romana Caput - Jogunica i v.d. glavnog tajnika HOO - Davor Čop

Branki Pereglin ovo je 8. naslov najbolje u disciplini samostrel od 9 izbora. Na posljednjem prvenstvu svijeta u Češkoj osvojila je četvrtu titulu najbolje na globusu u samostrelu field.

Nikolina Krivanek je na prvenstvu svijeta osvojila srebrnu medalju samostrelom pojedinačno, što je njezin najveći pojedinačni uspjeh na SP-ima, a osvojila je i zlatnu ekipnu medalju.

Tihana Odlešić je na juniorskom prvenstvu svijeta osvojila srebrnu juniorsku svjetsku medalju samostrelom za Hrvatsku, što je najveći pojedinačni juniorski uspjeh na SP-ima, te srebrnu ekipnu medalju.

Milena Bosanac osvojila je srebrnu ekipnu medalju na SP-u u Češkoj kod juniora i nagrada HSS-a u pravim je rukama.

Tihana Odlešić, Branka Pereglin, Nikolina Krivanek i Milena Bosanac nagrađene su za osvojene medalje na svjetskom prvenstvu u Češkoj 2004. godine, a nedostaju osvajači medalja na istom SP-u Sanja Komar i Ivan Bunjevac.

Samostrelska reprezentacija osvojila je 2004. godine 7 medalja na svjetskom prvenstvu u Češkoj i to uglavom dame, - čast je muškom dijelu reprezentacije spasio junior Ivan Bunjevac osvajanjem brončane pojedinačne medalje i ekipne srebrne.!

<Povratak